top of page
Bron.jpg

“Yoga, kreativt uttryck och njutning för dig”

Om oss

Dagar för dig med yoga, närvaro och rörelse.

Andas in och fyll dina sinnen med yoga och meditation till naturens rytm på en inspirerande plats.

Vi på yogitreat tror att alla behöver medvetna break i vardagen. Tid för att andas, känna kroppen, känna dig själv och inspireras. Tid för dig och tid för njutning helt enkelt. Med oss får du uppleva yoga och meditation på ditt sätt på några av våra favoritplatser. Vi vill dela med oss av det vi brinner för, yoga, närvaro och kreatvitet på ett avspänt och lättillgängligt sätt för dig.

 

Yoga och meditation på ditt sätt.

Alla kan yoga, det är vårt motto som vi tror på fullt ut. Oavsett om du är helt ny i yogavärlden eller har hållit på i flera år är det här dagar för dig.  Guidade, medvetna rörelser, andning och tystnad för dig närmare dig själv, din kropp och den gyllene närvaron - det där vi alla söker mer av.

Yogastilar finns det i mängder, men vi tror att målet är detsamma - att må bra i kroppen och känna lugn och glädje. Därför bjuds du på en härlig mix av olika yogastilar som hatha, yin, restorative och  pranayama anpassningsbart efter din kropp och förmåga. Har du ingen aning om vad sanskritorden ovan betyder så gör det ingenting. Vi avdramatiserar yogan och gör det lätt för dig att hänga med oavsett tidigare erfarenhet.

 

Erfarenheter från alla hörn.

Alla vi på Yogitreat  tror på en helhet och har lång erfarenhet inom yoga och meditation både i eget utövande och i undervisning. Vi är utbildade och certifierade enligt Yoga Alliance och har även en bred bakgrund inom olika kroppsbehandlingar, fridykning, konst i kreativ närvaro och rawfood för att nämna några. Vi är passionerade i det vi gör och är utövar både yoga och andra idrotter. Att se och uppleeva nya platser som stimulerar våra sinnen är en annan passion. Några av våra guldkorn är de vi delar med dig på våra Yogitreats.

Match+5.jpeg
Fanny Larsson
Grundare av Yogitreat
Internationellt certifierad yogalärare och konstnär. Med mångårig erfarenhet av guidade klasser, workshops och retreats i hatha, yin, restorative och kreativ närvaro både i Sverige och runt om i världen.
bottom of page