top of page
Skärmavbild 2021-04-03 kl. 20.04.08.png

Yogitreat Christmas Edition
18-20 december, Frötuna Gård, Uppsala

Är du trött på att känna dig stressad?

Lär dig att gå från stressad till lugn och glad med Yogitreats enkla metoder!

En vardag fylld av stress med allt ifrån jobb, måsten, tider att passa, träning, städning, matlagning, handling, barn, hinna med ett socialt liv, hinna ta det lugnt och ett oändligt flöde på instagram och facebook och utöver det allt julstök som ska hinnas med och känslan av att behöva utstråla glädje och perfektion när orken faktiskt inte finns.

Jag vet hur det känns. Du behöver en paus. 

Därför bjuder jag in dig till Yogitreat Christmas Edition! Lugna och glada decemberdagar för dig.

Föreställ dig hur en våg av lugn sköljer över dig när du genom den långa allén anländer till den vackra herrgården. Helt omringad av naturens tystnad. Långt bort ifrån julstressen. Här stillas ditt sinne med yoga till panoramavy. Du får tid att reflektera. All landa i dig. Efter ett besök i hamamet mjuknar hela din kropp och du får tid att bara vara. Du bor i ljusa och harmoniska rum inredda för vila bara en knapp timme från Stockholmspulsen.

 

Du kommer få uppleva och lära dig mer om:

 • Hur du blir lugn med lätta yogaövningar.

 • Hur du får en mer kvalitativ och vilsam sömn.

 • Enkla andningsknep som minskar din vardagsstress.

 • Lätta yogarörelser som du kan fortsätta med hemma.

 • Hur du blir närvarande och kreativ med färg och form.

 • Lätta meditationstekniker för alla, nybörjare som avancerad.

 

Under denna helg får du:

 • Fyra meditationspass.

 • Fyra yogapass i sal med panoramavy.

 • Ett besök i Frötunas avkopplande Hamam.

 • En väl utvald goodiebag när du anländer.

 • Tillgång till yogamattor och och allt annat material. 

 • Två workshops i närvarande kreativt måleri i glädje.

 • Egen tid för dig att läsa, ta en promenad eller bara njuta av miljön.

 • Ett kompendium med material så du lätt kan fortsätta hemma.

 • Helpension med fantastiskt god frukost, lunch, middag, fika & snacks.
  (Alla mål är växtbaserade och fria från gluten och raffinerat socker.)

   

Yogitreat är ett alkohol & nikotinfritt retreat.

Hela den enorma herrgården har vi helt för oss själva och det är mycket färre antal platser för att möjliggöra en helg med trygga och kärleksfulla avstånd mellan oss.

Datum
18-20 december 2020

Plats
Frötuna Gård & Retreat, Uppsala

Incheckning
Fredag från kl. 15:00

Yogitreat börjar fredag 16:00

Yogitreat slutar söndag kl 15:00

Pris early bird t.o.m den 18 oktober
• 6790 kr för del i dubbelrum (7970kr)
• 7790 kr för enkelrum (8970kr)

Priset inkluderar:

 • Fyra yogapass

 • Fyra meditationspass

 • Två kreativa workshops

 • Besök i Frötunas hamam

 • En väl utvald goodiebag

 • Kompendium för hemmabruk

 • Helpension med växtbaserad frukost, lunch, middag, fika & snacks.

 • Du kan välja att dela upp betalningen på 2 ggr om du vill.

“Varmt tack till dig Fanny för din värme och omtanke. Jag har känt så mycket närvaro, glädje och kärlek. Den här helgen uppfyllde mina förväntningar med råge!”

- BERIT TIDBLAD

Din kropp och din yoga

Alla kan yoga, det är Yogitreats motto. Ny som van är det här dagar för dig. Medvetna rörelser, andning och inslag av tystnad för dig närmare dig själv, din kropp och den gyllene närvaron - det där vi alla söker mer av. Jag vill dela med mig av min passion för ett holistiskt välmående på ett lättillgängligt sätt för dig. Du får en härlig mix av olika yogastilar som hatha, mjuk vinyasa, yin, restorative och pranayama. Allt anpassningsbart efter din kropp och förmåga.

 

Ditt kreativa måleri

Under både lördagen och söndagen får du uppleva lugn och glädje med färg och form. En workshop där du med lätthet får lära dig att måla och uttrycka dig med måleri! Du får prova på och lära dig flera roliga knep och tekniker med akrylfärg - helt fritt ifrån prestation! Och don’t worry. Det är lekande lätt och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet!

 

Din egna tid

Du kommer få tid att välja att göra vad du vill. Utforska herrgårdens vackra natur med en promenad, läsa en bok i den vackra sällskapssalen, den färgglada hippiemarknaden, sola, bada eller läsa en bok i skuggan och bara vila eller ge dig tid till att bara vara.

 

Dina stunder av total tystnad 

Under helgen kommer du att få stilla inslag av tystnad. I tystnad, långt borta ifrån yttre intryck av ord, toner, texter eller uppkoppling blir det lättare att rikta ditt fokus inåt och känna total avkoppling. 

 

Mindful mat

Du äter tre härliga, näringsrika och vegetariska mål per dag som är fria från laktos, gluten och raffinerat socker. En kombo av gott och nyttigt som vi låter ta tid att avnjuta med närvaro till smak, konsistens och doft i varje tugga.

 

Därför kommer du älska Yogitreat på Frötuna

Föreställ dig en lång allé som leder upp till en stor gammal herrgård som vi har helt för oss själva. För tredje gången är jag så glad att få bjuda med dig till denna underbara plats som jag blivit förälskad i. Stora ombonade sällskapsrum med högt i tak, inredda på ett sätt som bjuder in till avkoppling. En yogasal med en hel vägg av fönster som vätter ut emot den stilla naturen. Det lilla orangeriet - platsen där meditation blir lätt och naturligt. Promenadstigarna runt gården där det enda du hör är ljudet ifrån naturen. Hamamet där din kropp blir varm och mjuk. Ett dopp mellan bastubesöken i den kalla utomhuspoolen. Och maten som tar växtbaserad mat till en helt ny nivå med underbara smaker och dofter.

 

Helgen på Frötuna

Du välkomnas på fredag eftermiddag och börjar helgen med skön yoga med till en panoramavy mot en stilla natur. Kvällen avnjuts tillsammans med en god middag och tillåter dig att bara landa i allt det härliga som är och som väntar.

Du börjar lördag morgon i tystnad med meditation och mjuk yoga för att väcka kropp och sinne. Lagom till klassens slut står frukosten framdukad. Dagen fortsätter med en inspirerande kreativ workshop följt av en god lunch, tid för dig att spendera på valfritt sätt och besöka relaxavdelningen i Frötunas Hamam. Härligt mjuk i kroppen efter ännu en god middag får du avslutningsvis landa i din kropp med mjuk och avslappnande yinyoga.

Söndagsmorgonen möter du i tystnad för meditation och yoga. Efter frukost får du fortsätta att experimentera med tystnaden och ditt kreativa uttryck.. Efter lunchen avslutar vi helgen med reflektion och meditation innan du glad, avslappnad och lugn framåt eftermiddagen rullar hemåt.

“Fantastiskt ställe! Rummen, omgivningen, Fannys närvaro och maten - to die for!”

- KARIN ANDERSSON, SANDVIKEN

“Det här är det bästa jag någonsin gett mig själv.”

- NASREN MUHAMMAD
bottom of page