top of page
Skärmavbild 2021-04-03 kl. 20.04.08.png

Artfulness & Yogitreat

8-10 april 2022, Frötuna Gård, Uppsala

Är du trött på att känna dig stressad?

Lär dig att gå från stressad till lugn och glad med Yogitreats enkla metoder!

En vardag fylld av stress med allt ifrån jobb, måsten, tider att passa, träning, städning, matlagning, handling, barn, hinna med ett socialt liv, hinna ta det lugnt och ett oändligt flöde på instagram och facebook och utöver det känslan av att behöva utstråla glädje och perfektion när orken faktiskt inte finns.​

Jag vet hur det känns. Du behöver en paus. Därför bjuder jag in dig till Yogitreat och den höstens härligaste helg! Lugna och glada dagar för dig.​

Föreställ dig hur en våg av lugn sköljer över dig när du genom den långa allén anländer till den vackra herrgården. Helt omringad av naturens tystnad. Långt bort ifrån stressen. Här stillas ditt sinne med yoga till panoramavy. Du får tid att reflektera. Att landa i dig. Efter ett besök i Frötunas hamam mjuknar hela din kropp och du får tid att bara vara. Du bor i ljusa och harmoniska rum inredda för vila bara en knapp timme från Stockholmspulsen. 

Du kommer få uppleva och lära dig mer om:

 • Hur du blir lugn och glad roliga kreativa knep.

 • Hur du blir lugn med enkel och skön yoga.

 • Hur du får en mer kvalitativ och vilsam sömn.

 • Enkla andningsknep som minskar din vardagsstress.

 • Lätta yogarörelser som du kan fortsätta med hemma.

 • Hur du blir närvarande och kreativ med färg och form.

 • Lätta meditationstekniker för alla, nybörjare som avancerad.

 

Under denna helg får du:

 • Fyra sköna meditationsstunder.

 • Fyra mjuka och lätta yogapass i sal med panoramavy.

 • Ett besök i Frötunas avkopplande Hamam och bad.

 • En väl utvald goodiebag för dig och helgen. 

 • Tillgång till yogamattor och och allt annat material. 

 • Två workshops i närvarande kreativt måleri i glädje.

 • Öppen ateljé där du kan måla fritt under helgen. 

 • Egen tid för dig att läsa, ta en promenad eller bara njuta av miljön.

 • En workbook med material så du lätt kan fortsätta hemma.

 • Helpension med fantastiskt god frukost, lunch, middag, fika & snacks.(Alla mål är växtbaserade & fria från gluten & raffinerat socker.) 

 

Yogitreat är ett alkohol & nikotinfritt retreat.​

 

Hela den enorma herrgården har vi helt för oss själva och det är mycket färre antal platser för att möjliggöra en helg med trygga och kärleksfulla avstånd mellan oss.

Datum
8-10 april 2022

Plats
Frötuna Gård & Retreat, Uppsala

Incheckning
Fredag från kl. 15:00

Start fredag kl. 16:00

Avslut söndag kl 15:00

Din investering
• 8970 kr för del i dubbelrum 
• 9970 kr för enkelrum

Priset inkluderar:

 • Fyra mjuka & lätta yogapass

 • Fyra sköna meditationsstunder

 • Två kreativa målar-workshops

 • Hamam besök i relaxavdelning

 • Goodiebag för helgen

 • Workbook för hemmabruk

 • Helpension med växtbaserad frukost, lunch, middag, fika & snacks.

 • Du kan välja att dela upp betalningen på 2 ggr om du vill.

“Varmt tack till dig Fanny för din värme och omtanke. Jag har känt så mycket närvaro, glädje och kärlek. Den här helgen uppfyllde mina förväntningar med råge!”

- BERIT TIDBLAD

Ditt kreativa måleri
Under både lördagen och söndagen får du uppleva lugn och glädje med färg och form. Workshops där du får lära dig att måla och uttrycka dig med färg på ett lätt och roligt vis! Jag har guidat över 700 personer i ateljén till att släppa på prestation och börja måla och leva ett kreativare liv med dessa enkla och effektiva metoder. Du får prova på och lära dig flera roliga knep och tekniker med akrylfärg. Och don’t worry. Det är lekande lätt och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet! 

Din kropp och din yoga
Alla kan yoga, det är mitt motto. Ny som van är det här dagar för dig. Medvetna rörelser, andning och inslag av tystnad för dig närmare dig själv, din kropp och den gyllene närvaron - det där vi alla söker mer av. Jag vill dela min passion för ett holistiskt välmående på ett lätt och avdramatiserat sätt som passar dig. Under alla år som yogalärare har deltagarna varit en blandning både i ålder, rörlighet och erfarenhet. Du får sköna stunder med mjuk och avslappnande yoga som passar din kropp precis som den är just nu. 

Öppen ateljé
Under lördagen och söndagen kan du måla hur mycket du vill. Ateljén kommer att stå öppen och framdukad till dig med färg och penslar. Mellan aktiviteterna kan du komma hit och fortsätta inspireras och experimentera med färg och form på egen hand. 

Din egna tid
Du kommer få tid till att göra det där du verkligen vill och behöver. Utforska herrgårdens vackra natur med en promenad. Göra helgens små övningar i din workbook för att komma närmare dig själv och det du mår bra av. Läsa en bok i den vackra sällskapssalen, måla, relaxa i Frötunas mysiga hamam eller ge dig tid till att bara vara. 


Dina stunder av total tystnad
Under helgen kommer du att få stilla inslag av tystnad. I tystnad, långt borta ifrån yttre intryck av ord, toner, texter eller uppkoppling blir det lättare att rikta ditt fokus inåt och känna total avkoppling. 

Mindful mat
Du äter tre härliga, näringsrika och växtbaserade mål per dag som är fria från laktos, gluten och raffinerat socker. En kombo av gott och nyttigt som vi låter ta tid att avnjuta med närvaro till smak, konsistens och doft i varje tugga. 

Därför kommer du älska Yogitreat på Frötuna
Föreställ dig en lång allé som leder upp till en stor gammal herrgård som vi har helt för oss själva. För femte gången är jag så glad att få bjuda med dig till denna underbara plats som jag blivit förälskad i. Stora ombonade sällskapsrum med högt i tak, inredda på ett sätt som bjuder in till avkoppling. En yogasal med en hel vägg av fönster som vätter ut emot den stilla naturen. Det lilla orangeriet - platsen där meditation blir lätt och naturligt. Promenadstigarna runt gården där det enda du hör är ljuden ifrån naturen. Hamamet där din kropp blir varm, mjuk och avslappnad. Ett dopp mellan bastubesöken i utomhuspoolen. Och mat lagad av vår egen kock med underbara smaker och dofter. 

Artfulness helgen på Frötuna
Du välkomnas på fredag eftermiddag och börjar helgen med fika följt av skön och mjuk yoga till en panoramavy mot en stilla natur. Kvällen avnjuts tillsammans med en god middag och tillåter dig att bara landa i allt det härliga som är och som väntar. Du börjar lördag morgon i tystnad med meditation och lugn och mjuk yoga för att väcka kropp och sinne. Lagom till yogan är slut står frukosten framdukad. Dagen fortsätter med en rolig workshop i måleri följt av en god lunch, tid för dig att spendera på valfritt sätt och besöka relaxavdelningen i Frötunas Hamam. Härligt mjuk i kroppen efter ännu en god middag får du avslutningsvis landa i din kropp med mjuk och avslappnande yinyoga. Söndagsmorgonen möter du i tystnad för meditation och mjuk yoga. Efter frukost får du fortsätta att experimentera med tystnaden och ditt kreativa uttryck med färg och form. Efter lunchen avslutar vi helgen tillsammans innan du glad, avslappnad och lugn framåt eftermiddagen rullar hemåt.

“Fantastiskt ställe! Rummen, omgivningen, Fannys närvaro och maten - to die for!”

- KARIN ANDERSSON, SANDVIKEN

“Det här är det bästa jag någonsin gett mig själv.”

- NASREN MUHAMMAD
bottom of page